Menu
Your Cart

We hebben gemerkt dat "het op afspraak winkelen" als zeer prettig ervaren wordt. Om de drukte in onze showroom te verdelen vragen we jou om  een afspraak te maken door op het gele agenda blokje te klikken (rechts). Je kunt daar ook invullen waar de afspraak over gaat, zo kunnen we ons goed voorbereiden.

Werkschoenen RSS Feed

De meeste mensen krijgen de opdracht om werkschoenen te kopen die aan bepaalde veiligheidseisen moeten voldoen. Vaak is het voor hen onbekend wat deze veiligheidseisen inhouden en daarom is het lastig om een geschikte veiligheidsschoen te vinden.

werkschoen s2 of s3
werkschoenen en steunzolen
werkschoen s1 of s3
werkschoenen en hielspoor
werkschoenen en werkkostenregeling
werkschoenen en wkr

13 Jan ingegroeide nagel
0 2917
Pijnlijke voeten, wat doe je er aan? Onze voeten zijn kostbaar. We lopen er ieder dag mee. Wanneer je pijn hebt in je voeten, dan wordt het lopen vervelend.…Het eerste wat je moet doen, is de zwel..
23 Jun Dikke sokken of juist dunne sokken in werkschoenen wat is beter?
0 5441
Welke sokken kun je het beste dragen in werkschoenen?Sokken hebben belangrijke functies. De juiste sokken zorgen ervoor dat je voeten warm blijven of juist koel. Zeker als je buiten of in een koude ..
16 Mar Hoe kies je een passende werkschoen
0 3613
Zo kies je een passende werkschoen. Als je als medewerker verplicht bent veiligheidsschoenen te dragen kun je kiezen uit een ruim aanbod aan moderne lichte werkschoenen. Er zijn veel merken met een ..
Showing 1 to 3 of 3 (1 Pages)