Menu
Your Cart

We hebben gemerkt dat "het op afspraak winkelen" als zeer prettig ervaren wordt. Om de drukte in onze showroom te verdelen vragen we jou om  een afspraak te maken door op het gele agenda blokje te klikken (rechts). Je kunt daar ook invullen waar de afspraak over gaat, zo kunnen we ons goed voorbereiden.

dike werkschoenen dikeschoenen.com

Dike werkschoenen S3 SRC Digger Siena. Deze hoge werkschoenen zijn voorzien van een aluminium beschermingsneus. De neuskap is licht van gewicht maar biedt maximale bescherming aan de tenen! Door de kruipneus zijn de werkschoenen goed beschermd bij geknield werk. Door de hittebestendige zool zijn de werkschoenen ook goed beschermd bij contactwarmte tot 300°C. Verder is deze zool ondoordringbaar en heeft de zool een SRC normering, dit betekent optimale grip op alle ondergronden! Voor een optimaal draagcomfort zit er achterin de werkschoenen een speciale bescherming om blaren te voorkomen. Ben je op zoek naar stoere, stijlvolle maar vooral stevige werkschoenen? Kies dan voor DIKE werkschoenen!

De Dike werkschoenen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo is er de Lady D, een lijn van stijlvolle veiligheidsschoenen voor dames, de Dike Cyclon, een collectie veiligheidsschoenen in een laag of halfhoog ontwerp en de Dike Jumper, een serie werkschoenen met een zeer laag gewicht.

Voor de stoere werkers zijn de stijlvolle Dike Digger Siena of Digger Crete werkschoenen perfect! Naast dat ze er heel goed uitzien zijn ze ook stevig en voorzien van de juiste bescherming. Zo zijn de werkschoenen voorzien van een aluminium veiligheidsneus een kruipneus voor geknield werk. Ook is de zool hittebestendig, ondoordringbaar en heeft het een SRC normering voor optimale grip op alle ondergronden! De werkschoenen hebben ook een S3 normering wat betekent: waterdichte schacht, veiligheidsneus, gesloten hiel, antiperforatie zool, energieabsorberende hak en antistatische eigenschappen. De werkschoenen hebben dus de stijl en de veiligheid die je zoekt in je werkschoenen!

Binnen onze Dike collectie vindt u een ruime selecte werkschoenen. Als u werkschoenen nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of een Dike werkschoen echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze de Dike collectie vinden. Bij dikeschoenen.com vindt u altijd de juiste Dike Workwear werkschoenen zeker met hulp van onze accountmanagers! bel:0773513167

Maak een afspraak met onze accountmanager 077 3513167. Binnen onze Dike collectie vindt u een ruime selecte werkschoenen. Als u werkschoenen nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of een Dike werkschoen echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze de Dike collectie vinden. Bij dikeschoenen.com vindt u altijd de juiste Dike Workwear werkschoenen zeker met hulp van onze accountmanagers!

Dike werkschoenen bij dikeschoenen.com Dike Workwear is een bijzonder merk voor werkschoenen. Dike Workwear is een Italiaans designermerk voor werkschoenen, waar stijl en veiligheid voor de gebruiker de eerste prioriteit hebben! De missie van Dike wordt door henzelf omschreven als 'Het brengen van veiligheidsartikelen, waarbij de gebruiker en diens levenskwaliteit centraal staan'. Hierbij licht de focus op comfort, veiligheid en ontwerp, om zo de hoogste kwaliteit te kunnen bieden aan de gebruikers van Dike werkschoenen. Dike Workwear is een relatief klein en jong bedrijf in de wereld van veiligheidsschoenen. Hierdoor staan zij nog steeds zeer dicht bij de gebruikers en draait het bedrijf echt om het leveren van een goed product. En dat merk je!

Dike Workwear kwaliteit met stijl en comfort. De Dike werkschoenen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo is er de Lady D, een lijn van stijlvolle veiligheidsschoenen voor dames, de Dike Cyclon, een collectie veiligheidsschoenen in een laag of halfhoog ontwerp en de Dike Jumper, een serie werkschoenen met een zeer laag gewicht.Andere lage en halfhoge werkschoenen is de vinden in de Dike Summit, de Dike Raving Racy, de Dike Brave, de Dike Glider, de Dike Agility, wat ook lichtgewicht werkschoenen zijn, en de stevige Dike Digger die is gericht op het zwaarste werk.Binnen het assortiment Dike werkschoenen vindt u een brede selectie hoge en halfhoge werkschoenen. Geen enkele Dike werkschoen is zwaar, maar de Agility en Jumper hebben een speciale focus op een licht gewicht.Heeft u vragen, of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan vooral even contact op!

0773513167 dikeschoenen.com